Kenelle?

Palvelut perheille

Tarjoamme pienten lasten (0-7v.) perheille psykologista asiantuntemusta lapsen kehitykseen ja vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Lapsen ja vanhemman tapaamisilla voimme toteuttaa kehityspsykologisen arvion ja suunnitella yhdessä vanhempien kanssa tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Kauttamme saa terapiapalveluita

  • Vuorovaikutuksen ja vanhemmuuden tuki
  • Theraplay-terapia
  • Vanhempien ryhmät
  • Mentalisaatio Perheterapia
  • Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia

Jotkut asiat hoituvat neuvonnalla puhelimessa, puhelinpalvelumme on maksuton. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla (info@pilkeklinikka.fi) niin sovimme puhelinkonsultaatioajan kanssasi.

Palvelut ammattilaisille

Pilke-klinikalla toteutetaan ammattilaisille suunnattuja täydennyskoulutuksia liittyen lapsen kehitykseen, vuorovaikutuksen ja vanhemmuuden hoitamiseen. Kauttamme saa työnohjausta yksilöille ja ryhmille. Työnohjauspalvelut ovat keskittyneet varhaisen vuorovaikutuksen havainnointiin ja tukemiseen sekä vanhemmuuden kanssa tehtävään työhön.

Konsultaatioryhmät ja työnohjaus Pilke-klinikalla

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tilata työyhteisölleen Pilke-klinikalta asiakaskeskeisiä konsultaatio- ja työnohjauskokonaisuuksia. Tarjoamme konsultaatiota ja työnohjausta vuorovaikutussuhteen arvioimisen ja tukemisen kysymyksiin, erityisesti lapsen kiintymyssuhdetta ja kehitystä koskevissa kysymyksissä. Työnohjaukset ovat suunnattu kaikille pienten lasten kanssa työskenteleville, esim. päivähoidon, neuvolan, perhetyön, sijaishuollon ja lastensuojelun henkilökunnalle.

Työnohjaus voi toteutua ryhmässä tai yksilötapaamisina. Työnohjaustapaamiset voidaan toteuttaa Punavuoressa, Pilke-klinikalla tai asiakkaan omissa tiloissa.