Klinikalla työskentelevät ammattilaiset

Psykologit

Saara Salo, PsT, laill.psykologi ja psykoterapeutti (perhe- ja varhaislapsuuden vuorovaikutuspsykoterapia), Theraplay-kouluttaja/työnohjaaja, Anna Freud Centerin sertifioima MBT-F kouluttaja/työnohjaaja

Saara

Olen Saara Salo, ja työskennellyt kliinisesti yli 15 vuotta pikkulapsivaiheeseen liittyvien kysymysten parissa pienten lasten psykiatrisessa yksikössä sekä yksityisesti. Toimin työnohjaajajana ja kouluttajana ja teen tutkimusta varhaisen vuorovaikutuksen kehittymiseen ja lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä Helsingin yliopistossa. Pidän raskaus- ja pikkulapsiaikaa tärkeänä murroskohtana, missä on tärkeää antaa tietoa ja tukea kehittyvää suhdetta vauvaan erilaisten huolien kanssa (mm. nukkumisen, syömisen, vanhemman uupumuksen/masennuksen ongelmat). Erityisesti työskentelen vuorovaikutuksen ongelmien, perhesuhteiden ja parisuhteiden parissa.

 

Olen Suomen Theraplay Yhdistyksen sekä Mentalisaatio yhdistyksen hallitusten jäsen. Teen kansainvälistä koulutus- ja työnohjaus yhteistyötä Lontoon Anna Freud Centerin, sekä Yhdysvaltojen, Tanskan, Alankomaiden, Norjan, ja Viron Theraplay-yhdistysten kanssa.

saara.salo(a)theraplay.fi

Puh. 050 571 7699

 

Anna-Elina Leskelä-Ranta, PsL, kehityksen ja kasvatuksen erikoispsykologi

annaelinaleskelaranta151-152x229_dvd-2

 

Olen Anna-Elina Leskelä-Ranta, psykologian lisensiaatti, kasvatuksen ja kehityksen erikoispsykologi ja pian valmistuva Theraplay-terapeutti opiskelija. Olen työskennellyt viitisentoista vuotta vuorovaikutukseen ja kehitykseen liittyvien kysymysten parissa mm. vammaisjärjestössä, lastenpsykiatriassa ja perheneuvolassa.  Minua kiinnostavat vanhemmuuden ja vuorovaikutussuhteen tukeminen, kun lapsella on erityistarpeita, esimerkiksi kehitysvamma. Olen toiminut kouluttajana ja työnohjaajajana kehitysvammahuollon ja perusterveydenhuollon henkilöstölle ja ollut mukana monenlaisissa kehittämishankkeissa. Raskausaika ja vauvan ensimmäiset vuodet ovat mielestäni parasta aikaa tukea vanhempia löytämään juuri heidän lapselle ja perheelle sopivat toimintatavat.

Puh. 044 302 2788

anna-elina(a)pilkeklinikka.fi

 

Sanna Isosävi, PsM, post-graduate tutkija, varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti.

sanna_isosavi

Olen Sanna Isosävi, kliininen psykologi ja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti. Teen väitöskirjaa Tampereen yliopiston psykologian laitoksella raskaus- ja vauva-ajasta. Olen erityisen kiinnostunut traumatisoitumisen vaikutuksista vanhemmuuteen; joskus vanhempien mielessä aktivoituvat erilaiset omat hankalat aiemmat kokemukset vanhemmaksi tullessa ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen.  Koulutan aiheesta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja teen terapiatyötä raskaus- ja vauvavaiheessa.

Petriina Munck, PsT, Neuropsykologian erikoispsykologi, neuropsykologian työnohjaaja- ja kouluttaja.

Petriina2

Petriina on neuropsykologian erikoispsykologi ja perehtynyt erityisesti pienten lasten kehityksellisiin ongelmiin ja oppimisvaikeuksiin. Petriina on väitellyt pienenä keskosena syntyneiden lasten varhaisesta kehityksestä TYKS:n moniammatillisessa tutkimusryhmässä,  PIPARIssa. Tehnyt pienten lasten neuropsykologista  arviointi- ja hoitotyötä lastenneurologian yksikössä sekä työskennellyt myöhemmin kouluikäisten erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

 

Muut Kouluttajat

Marjo Flykt, PsT, laill. psykoterapeutti (varhaislapsuuden vuorovaikutuspsykoterapia)