PDI-haastattelun kliininen johdantokoulutus (3 pv)

Ajankohta

30.9. – 1.10.2020 (10-16)
9.11.2020 (10-16)

Tapahtumapaikka

Pilke-klinikka
Kankurinkatu 2
00150 Helsinki

Tapahtuman hinta

680,00 eur + alv 24% 163,20 eur

Yhteensä: 843,20 eur sis. alv

Mikä? Vanhemman reflektiivisellä kyvyllä – kyvyllä ymmärtää itseään, lastaan ja suhdetta lapseensa – on osoitetusti suuri merkitys lapsi-vanhempi vuorovaikutukseen ja lapsen hyvinvoinnin kehittymisessä.

PDI-haastattelu on Arietta Sladen ja kumppaneiden kehittämä puolistrukturoitu haastattelu, jonka avulla voidaan arvioida vanhemman reflektiivisen funktion taso ja laadullisia ulottuvuuksia. PDI-haastattelu sisältää kysymyksiä, joiden tavoite on saada reflektiivinen kyky (kyky tietoisesti pohtia oman lapsen mielensisäistä kokemusta ja omaa kokemusta vanhempana) esille mahdollisimman hyvin.

Reflektiivisen kyvyn taso voi vaihdella kielteisestä tavanomaiseen ja edelleen hyvin rikkaaseen ja monipuoliseen. Tällä on havaittu olevan merkitys mm. lapsen turvallisen kiintymyssuhteen kehittymisessä. Arviointia voi siten käyttää pohdittaessa vanhemman kykyä toimia mahdollisimman hyvin lapsen kehityksen tukijana ja toisaalta suunniteltaessa erilaisia varhaisen vuorovaikutuksen interventioita.

Koulutuksen aikana opiskellaan käytännön toteutus ja reflektiivisen kyvyn (RF-tason) arviointia harjoitushaastatteluiden avulla.

PDI sopii käytettäväksi erityisen hyvin myös työskentelyssä vanhempien kanssa. Uudessa 3-päiväisessä koulutksessa harjoitellaan käytännössä myös miten työskennellä vanhemmuuden reflektiivisen kyvyn kanssa PDI-haastattelun tuloksen pohjalta.

Koulutus koostuu kolmesta koulutuspäivästä. Koulutus antaa valmiudet PDI-haastatteluiden toteuttamiseen kliinisesti.

Kenelle? Sosiaali- ja terveystoimen ammattihenkilöille. Osa koulutusmateriaalista on englannin kielistä.

Aika: 30.9.-1.10.2020 (10-16) ja 9.11.2020 (10-16)

Kouluttajat: Saara Salo, PsT, Theraplay-kouluttaja, laill. psykoterapeutti

Hinta: 680 eur + alv 24% = 843,20 eur

Huom! Koulutukseen ilmoittautuminen 30.8.2020 mennessä jolloin myös vahvistetaan kurssin toteutuminen.

Ilmoittautuminen

Koulutus: PDI-haastattelun kliininen johdantokoulutus (3 pv)
Aika: 30.9.-1.10.2020 ja 9.11.2020  (klo 10-16)
Hinta/hlö Alv 24% Yhteensä
680,00 eur 163,20 eur 843,20 eur

Tutustu koulutusehtoihimme tästä.

  Osallistujan tiedotLaskun maksajan tiedot


Koulutuslaskuni maksaa työnantaja: KylläEi

Verkkolaskutustiedot


Mistä sait tietää koulutuksesta? Pilke-klinikan verkkosivultaPilke-klinikan postituslistaltaMuulta postituslistaltaKouluttajaltaKollegaltaMuualta

Psykologitoimisto Salo kerää erilaisiin koulutustapahtumiin ilmoittautuvien tiedot sähköiseen rekisteriin erillisellä suostumuksella laskutusta ja yhteydenpitoa varten. Erillisestä pyynnöstä luovutetaan koulutusrekisterissä olevalla häntä itseään koskevat tiedot. Koulutustapahtumien laskuttaja saa koulutettavan laskutustiedot (virallinen Psykologitoimisto Salon palkkaama tilintarkastustoimisto).
Hyväksyn

Yleiset koulutusehdot / Pilke-klinikka

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia (ei peruutusmahdollisuutta)
  • Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtuman alkua. Tarkka laskutusosoite (tai verkkolaskutusosoite) on ilmoitettava.
  • Kurssimateriaalit toimitetaan pääsääntöisesti ennen kurssia ilmoittautujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
  • Kurssin alkamis- ja lopumisajat on ilmoitettu koulutusesitteessä. Mikäli niihin tulee muutoksia, ilmoitetaan niistä suoraan koulutettavalle koulutusmateriaalien toimituksen yhteydessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista tai osallistumisesta, otathan yhteyttä meihin. Kiitos!