Hoivaa ja leiki – interventiokoulutus vaativaa vauvaperhetyötä tekeville (4 pv)

Ajankohta

17-18.2.2022
11-12.4.2022

Tapahtumapaikka

Pilke-klinikka
Kankurinkatu 2
00150 Helsinki
Live ja/tai hybridi koulutus

Tapahtuman hinta

520,00 eur + alv 24% 124,80 eur

Yhteensä: 644,80 eur sis. alv

Mikä? HoiLei on työmenetelmä vuorovaikutuksen ja vanhemman mentalisaatiokyvyn vahvistamiseksi raskausajalla, ja 0-5 vuotiaiden lasten ja vanhempien välillä.

4-päiväisen koulutuksen aikana käydään läpi teoreettista tietoa ja käytännön työmallit sekä Ryhmä- että Perhe HoiLein toteuttamiseen. HoiLei ryhmät ovat raskausajoilta alkavia ja noin 7 kuukauteen jatkuvia, erityisesti mielialan laskusta tai ahdistuksesta kärsiville äideille suunnattuja.

Perhe Hoileitä voi toteuttaa raskaus- ja/tai vauvaiheesta alkaen, jatkuen noin 5 ikävuoteen yksittäisen vanhemman tai vanhempien ja lapsen kanssa. Molemmat interventiot ovat lyhytkestoisia (alle 10 kertaa), manualisoituja työmuotoja. Ne on suunniteltu ennaltaehkäiseviksi, helposti toteutettaviksi työmalleiksi eri ammattiryhmille.

Koulutuksen aikana on tarkoitus työskennellä joko alkavan ryhmän tai perheen (vanhemman kanssa).

Koulutukseen kuuluvat sähköisessä muodossa uudistetut HoiLei käsikirjat, diat, haastattelulomakkeet, oheislukemisto.

Live ja/tai hybridi koulutus (mahdollisuus osallistua etänä)

Kenelle? Koulutus on suunnattu lasten parissa tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille. Koulutukseen otetaan max. 13 osallistujaa.

Aika: 17-18.2 ja 11-12.4.2022

Kouluttajat: Saara Salo, PsT, Theraplay-kouluttaja, laill. psykoterapeutti, Hanna Lampi, OT, Theraplay-kouluttaja, laill.psykoterapeutti

Hinta: 520 eur + alv 24% 124,80 eur = 644,80 eur

Huom! Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan 15.1.2022 mennessä (koulutus toteutuu minimiosallistumäärän täyttyessä). Ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen

Koulutus: Hoivaa ja leiki -interventiokoulutus vaativaa vauvatyötä tekeville (4 pv)
Aika: 17-18.2 ja 11-12.4.2022
Hinta/hlö Alv 24% Yhteensä
520,00 eur 124,80 eur 644,80 eur

Tutustu koulutusehtoihimme tästä.

  Osallistujan tiedotLaskun maksajan tiedot


Koulutuslaskuni maksaa työnantaja: KylläEi

Verkkolaskutustiedot


Mistä sait tietää koulutuksesta? Pilke-klinikan verkkosivultaPilke-klinikan postituslistaltaMuulta postituslistaltaKouluttajaltaKollegaltaMuualta

Psykologitoimisto Salo kerää erilaisiin koulutustapahtumiin ilmoittautuvien tiedot sähköiseen rekisteriin erillisellä suostumuksella laskutusta ja yhteydenpitoa varten. Erillisestä pyynnöstä luovutetaan koulutusrekisterissä olevalla häntä itseään koskevat tiedot. Koulutustapahtumien laskuttaja saa koulutettavan laskutustiedot (virallinen Psykologitoimisto Salon palkkaama tilintarkastustoimisto).
Hyväksyn

Yleiset koulutusehdot / Pilke-klinikka

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia (ei peruutusmahdollisuutta)
  • Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtuman alkua. Tarkka laskutusosoite (tai verkkolaskutusosoite) on ilmoitettava.
  • Kurssimateriaalit toimitetaan pääsääntöisesti ennen kurssia ilmoittautujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
  • Kurssin alkamis- ja lopumisajat on ilmoitettu koulutusesitteessä. Mikäli niihin tulee muutoksia, ilmoitetaan niistä suoraan koulutettavalle koulutusmateriaalien toimituksen yhteydessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista tai osallistumisesta, otathan yhteyttä meihin. Kiitos!