Pilke-klinikka tarjoaa korkeatasoisia psykologin palveluita vanhemmille ja lapsille. Tuemme alle kouluikäisten lasten vanhempia kasvatukseen, vuorovaikutukseen ja lapsen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Toteutamme erilaisia vuorovaikutusta ja vanhempien mentalisaatiokykykyä tukevia hoitoja, kuten Theraplay, Hoivaa ja Leiki-työskentely sekä MBT-F (koko perheen työmalli) hoitoja.

Pilke-klinikka sijaitsee Kankurinkadulla Punavuoressa. Koulutuksiamme järjestetään sekä omissa tiloissamme että tarpeen vaatiessa yrityksen tiloissa.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Psykologit

Saara Salo

PsT, laill.psykologi ja psykoterapeutti (perhe- ja varhaislapsuuden vuorovaikutuspsykoterapia, paripsykoterapia), Theraplay-kouluttaja/työnohjaaja, Anna Freud Centerin sertifioima MBT-F kouluttaja/työnohjaaja.

Olen Saara Salo ja olen työskennellyt kliinisesti 20 vuotta pikkulapsivaiheeseen liittyvien kysymysten parissa pienten lasten psykiatrisessa yksikössä sekä yksityisesti. Toimin työnohjaajajana ja kouluttajana ja teen tutkimusta varhaiseen vuorovaikutukseen, vanhempien reflektiiviseen kykyyn ja parisuhteeseen liittyen Helsingin yliopistossa.

Pidän raskaus- ja pikkulapsiaikaa tärkeänä murroskohtana, missä on tärkeää antaa tietoa ja tukea kehittyvää suhdetta vauvaan erilaisten huolien kanssa (mm. nukkumisen, syömisen, vanhemman uupumuksen/masennuksen ongelmat). Erityisesti työskentelen vuorovaikutuksen ongelmien, perhesuhteiden ja parisuhteiden parissa.

Anna-Elina Leskelä-Ranta

Psykologian lisensiaatti, Theraplay-pätevyyden suorittanut kasvatuksen ja kehityksen erikoispsykologi.

Olen Anna-Elina Leskelä-Ranta ja olen työskennellyt parikymmentä vuotta vuorovaikutukseen ja kehitykseen liittyvien kysymysten parissa mm. vammaisjärjestössä, lastenpsykiatriassa ja perheneuvolassa.

Minua kiinnostavat vanhemmuuden ja vuorovaikutussuhteen tukeminen, kun lapsella on erityistarpeita, esimerkiksi kehitysvamma. Olen toiminut kouluttajana ja työnohjaajajana kehitysvammahuollon ja perusterveydenhuollon henkilöstölle ja ollut mukana monenlaisissa kehittämishankkeissa.

Valmistun v. 2020 aikana myös työnohjaajaksi. Raskausaika ja vauvan ensimmäiset vuodet ovat mielestäni parasta aikaa tukea vanhempia löytämään juuri heidän lapselle ja perheelle sopivat toimintatavat.

Ota yhteyttä

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön oheisella kaavakkeella.

    Pienten Lasten Kehityspsykologinen Klinikka Pilke

    Kankurinkatu 2, 00150 Helsinki

    saara.salo@theraplay.fi

    annlesk1@welho.com