PDI-haastattelun kliininen johdantokoulutus (2 pv)

Ajankohta

27.1.2022 (9-16)
28.1.2022 (9-16)

Tapahtumapaikka

Pilke-klinikka
Kankurinkatu 2
00150 Helsinki

Tapahtuman hinta

600,00 eur + alv 24% 144,00 eur

Yhteensä: 744,00 eur sis. alv

Mikä? Vanhemman reflektiivisellä kyvyllä – kyvyllä ymmärtää itseään, lastaan ja suhdetta lapseensa – on osoitetusti suuri merkitys lapsi-vanhempi vuorovaikutukseen ja lapsen hyvinvoinnin kehittymisessä.

PDI-haastattelu on Arietta Sladen ja kumppaneiden kehittämä puolistrukturoitu haastattelu, jonka avulla voidaan arvioida vanhemman reflektiivisen funktion taso ja laadullisia ulottuvuuksia. PDI-haastattelu sisältää kysymyksiä, joiden tavoite on saada reflektiivinen kyky (kyky tietoisesti pohtia oman lapsen mielensisäistä kokemusta ja omaa kokemusta vanhempana) esille mahdollisimman hyvin.

Reflektiivisen kyvyn taso voi vaihdella kielteisestä tavanomaiseen ja edelleen hyvin rikkaaseen ja monipuoliseen. Tällä on havaittu olevan merkitys mm. lapsen turvallisen kiintymyssuhteen kehittymisessä. Arviointia voi siten käyttää pohdittaessa vanhemman kykyä toimia mahdollisimman hyvin lapsen kehityksen tukijana ja toisaalta suunniteltaessa erilaisia varhaisen vuorovaikutuksen interventioita.

Koulutuksen aikana opiskellaan käytännön toteutus ja reflektiivisen kyvyn (RF-tason) arviointia harjoitushaastatteluiden avulla.

PDI sopii käytettäväksi erityisen hyvin myös työskentelyssä vanhempien kanssa.

Koulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä sekä etu- ja välitehtävistä. Koulutus antaa valmiudet PDI-haastatteluiden toteuttamiseen kliinisesti.

Kenelle? Sosiaali- ja terveystoimen ammattihenkilöille. Osa koulutusmateriaalista on englannin kielistä.

Aika: 27. – 28.1.2022 (klo 9.00 – 16.00)

Kouluttajat: Saara Salo, PsT, Theraplay-kouluttaja, laill. psykoterapeutti

Hinta: 600 eur + alv 24% = 744,00 eur

Ilmoittautuminen: Koulutus toteutuu tammikuussa.

Huom! COVID-tilanteen niin pakottaessa kurssi toteutetaan etänä. Tällöin kurssin osallistujat saavat erillisen ohjeen ennen kurssia miten osalltistua omalta koneeltaan. Koulutukseen on mahdollistua osallistua myös etänä, eli koulutus toteutuu hybridimallilla.

 

 

 

Ilmoittautuminen

Koulutus: PDI-haastattelun kliininen johdantokoulutus (2 pv)
Aika: 27.-28.1.2022  (klo 9-16)
Hinta/hlö Alv 24% Yhteensä
600,00 eur 144,00 eur 744,00 eur

Tutustu koulutusehtoihimme tästä.

    Osallistujan tiedot

  Laskun maksajan tiedot

  Koulutuslaskuni maksaa työnantaja: KylläEi

  Verkkolaskutustiedot

  Mistä sait tietää koulutuksesta? Pilke-klinikan verkkosivultaPilke-klinikan postituslistaltaMuulta postituslistaltaKouluttajaltaKollegaltaMuualta

  Psykologitoimisto Salo kerää erilaisiin koulutustapahtumiin ilmoittautuvien tiedot sähköiseen rekisteriin erillisellä suostumuksella laskutusta ja yhteydenpitoa varten. Erillisestä pyynnöstä luovutetaan koulutusrekisterissä olevalla häntä itseään koskevat tiedot. Koulutustapahtumien laskuttaja saa koulutettavan laskutustiedot (virallinen Psykologitoimisto Salon palkkaama tilintarkastustoimisto).
  Hyväksyn

  Yleiset koulutusehdot / Pilke-klinikka

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia (ei peruutusmahdollisuutta)
  • Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtuman alkua. Tarkka laskutusosoite (tai verkkolaskutusosoite) on ilmoitettava.
  • Kurssimateriaalit toimitetaan pääsääntöisesti ennen kurssia ilmoittautujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
  • Kurssin alkamis- ja lopumisajat on ilmoitettu koulutusesitteessä. Mikäli niihin tulee muutoksia, ilmoitetaan niistä suoraan koulutettavalle koulutusmateriaalien toimituksen yhteydessä.

  Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista tai osallistumisesta, otathan yhteyttä meihin. Kiitos!