Raskausajan ja Vauva MIM-(Marschak Interaction Method1)- havainnoinnin pätevöitymiskoulutus

Ajankohta

20.-21.5.2024

Tapahtumapaikka

Tapahtuman hinta

530 eur + alv 24 % 127,2 eur

Yhteensä: 657,20 eur sis. alv

Mikä? Koulutuksessa opiskellaan MIM- vuorovaikutuksen havainnointimenetelmän käyttö suomalaisen arviointijärjestelmän avulla alkaen raskausjalta ja päättyen noin kahden vuoden ikään.

Tavoittet: Koulutuksen tavoitteena on 1) tarjota keinoja luotettavien vuorovaikutushavaintojen tekemiseen sekä raskauden aikana että koskien noin 0-2.5 vuotiaita lapsia ja heidän vanhempiaan, 2) tutustua raskausjan MIM-työskentelyyn ja 3) mahdollistaa reflektiivisen videokeskustelun toteuttaminen vanhemman kanssa.

Koulutuksessa käydään läpi, miten turvallinen kiintymyskokemus rakentuu emotionaaliselle vuorovaikutussuhteelle alkaen jo raskausvaiheesta. Mitä tapahtuu vanhemman ja lapsen tunnesuhteelle raskauden eri vaiheissa ja mitä tapahtuu lapsen synnyttyä?

Koulutuksessa harjoitellaan raskausajan  havainnoinnin sekä Vauva MIMin tekemistä ja vuorovaikutushavaintojen arvioimista käytännön esimerkkien kautta. Apuna käytetään MIM/DEIS vuorovaikutushavainnointikäsikirjaa.

Koulutuksen aikana pohditaan, miten raskaus- ja Vauva MIM käyttö voi tukea varhaisvaiheen hoidollisessa työskentelyssä: miten se auttaa työntekijöitä ja vanhempia suuntautumaan turvallisen kiintymyssuhteen kannalta merkityksellisiin asioihin. Koulutuksessa käsitellään ja harjoitellaan videohavaintojen reflektiivistä käyttöä vanhempien kanssa, so. miten annetaan vanhemman mentalisaatiokykyä tukeva MIM-palaute?

Kenelle? Koulutus on suunnattu kaikille arvioivaa ja hoidollista työtä raskauden aikana ja pienten lasten parissa tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille. Koulutukseen otetaan  rajattu määrä osallistujia ja se toteutuu mikäli minimiosallistuja määrä tulee täyteen.

Aika: 20.-21.5.2024

Kouluttaja: Saara Salo, PsT, Theraplay-kouluttaja, laill. psykoterapeutti

Hinta: 530 eur + alv 24 % 127,2 eur = 657,20 eur

Huom! 

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan 24.4.2024 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua. Ilmoittauduthan viimeistään 24.4.2024!        

Ilmoittautuminen

Koulutus: Raskausajan ja Vauva MIM-(Marschak Interaction Method1)- havainnoinnin pätevöitymiskoulutus
Aika: 20.-21.5.2024
Hinta/hlö Alv 24% Yhteensä
530,00 eur 127,20 eur 657,20 eur

Tutustu koulutusehtoihimme tästä.

    Osallistujan tiedot

  Laskun maksajan tiedot

  Koulutuslaskuni maksaa työnantaja: KylläEi

  Verkkolaskutustiedot

  Mistä sait tietää koulutuksesta? Pilke-klinikan verkkosivultaPilke-klinikan postituslistaltaMuulta postituslistaltaKouluttajaltaKollegaltaMuualta

  Psykologitoimisto Salo kerää erilaisiin koulutustapahtumiin ilmoittautuvien tiedot sähköiseen rekisteriin erillisellä suostumuksella laskutusta ja yhteydenpitoa varten. Erillisestä pyynnöstä luovutetaan koulutusrekisterissä olevalla häntä itseään koskevat tiedot. Koulutustapahtumien laskuttaja saa koulutettavan laskutustiedot (virallinen Psykologitoimisto Salon palkkaama tilintarkastustoimisto).
  Hyväksyn

  Yleiset koulutusehdot / Pilke-klinikka

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia (ei peruutusmahdollisuutta)
  • Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtuman alkua. Tarkka laskutusosoite (tai verkkolaskutusosoite) on ilmoitettava.
  • Kurssimateriaalit toimitetaan pääsääntöisesti ennen kurssia ilmoittautujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
  • Kurssin alkamis- ja lopumisajat on ilmoitettu koulutusesitteessä. Mikäli niihin tulee muutoksia, ilmoitetaan niistä suoraan koulutettavalle koulutusmateriaalien toimituksen yhteydessä.

  Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista tai osallistumisesta, otathan yhteyttä meihin. Kiitos!