Tunnekeskeinen parityöskentely raskaus-, vauva- ja pikkulapsivaiheessa (4 pv)

Ajankohta

3.-4.12.2020
1.-2.2.2020

Tapahtumapaikka

Hogrefe Psykologien Kustannus Oy:n koulutustila
Iso Roobertinkatu 20-22 A, 3. krs
00120 Helsinki

Tapahtuman hinta

680,00 eur + alv 24% 163,20 eur

Yhteensä: 843,20 eur sis. alv

  • Pikkulapsivaihe on parisuhteelle kuormittava elämänvaihe
  • Turvallinen parisuhde tukee varhaista vuorovaikutussuhdetta ja koko perheen hyvinvointia
  • Kintymysnäkökulma tuo ymmärrystä ja työkaluja parisuhteen tueksi
  • Tunnekeskeisestä pariterapiasta voi saada käytännön välineitä, miten tukea pareja erilaisissa raskauteen ja pikkulapsivaiheeseen liittyvissä huolissa

Miksi ja miten vanhemmaksi tuleminen aktivoi aikuisen kiintymysjärjestelmän? Mitä dyadista triadiksi muuttuminen tarkoittaa parin kiintymykselle? Miksi parisuhteen negatiivinen kehä aktivoitu herkästi tässä elämänvaiheessa?

Kenelle: Prosessikoulutus on suunnattu kaikille pareja raskaus- ja pikkulapsivaiheessa tapaaville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille (neuvolapsykologit, varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutit, perheterapeutit, perheneuvolan työtekijät)

Koulutuksen aikana yhdistetään ymmärys raskaus- ja pikkulapsivaiheen aiheuttamasta muutoksesta aikuisen kiintymysjärjestelmään tunnekeskeiseen työskentelyyn parien kanssa.  Tavoiteena on tarjoa käytännön työkaluja ja omien taitojen kehittymistä parien kohtaamisessa tässä erityisessä elämänvaiheessa.

Miten käyttää tunnekeskeisen pariterapian työmallia, auttaa pareja tunnistamaan ja ymmärtämän omaa kielteistä vuorovaikuskehää? Ymmärtämään omia kiintymystarpeitaan ja haavojaan tässä elämänvaiheessa?

Koulutuksessa käydään läpi tunneskeskeisen pariterapian työmallia ja harjoitellaan sen käyttöä  koulutuksen aikana ja omien asiakkaiden kanssa (välitehtävä).  Koulutus antaa käytännön valmiuksia työskentellä parisuhteen turvallisen kiintymyksen vahvistamiseksi raskaus- ja pikkulapsivaiheessa parien kanssa.

Koulutus sisältää: 4-päivän koulutuksen, koulutusmateriaalit, kuvamateriaalia vanhemmille, välitehtävän omien asiakkaiden kanssa.

Aika: 3.-4.12.2020 ja 1.-2.2.2021 klo 9-16

Kouluttajat: Saara Salo, PsT, Theraplay-kouluttaja, laill. psykoterapeutti, Hanna Pinomaa

Hinta: 680 eur + alv 24% 163,20 eur = 843,20 eur

Huom! Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan 30.10.2020 mennessä (koulutus toteutuu minimiosallistumäärän täyttyessä). Ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen

Koulutus: Tunnekeskeinen parityöskentely raskaus-, vauva- ja pikkulapsivaiheessa (4 pv)
Aika: 3.-4.12.2020 ja 1.-2.2.2021 (klo 9-16)
Hinta/hlö Alv 24% Yhteensä
680,00 eur 163,20 eur 843,20 eur

Tutustu koulutusehtoihimme tästä.

  Osallistujan tiedotLaskun maksajan tiedot


Koulutuslaskuni maksaa työnantaja: KylläEi

Verkkolaskutustiedot


Mistä sait tietää koulutuksesta? Pilke-klinikan verkkosivultaPilke-klinikan postituslistaltaMuulta postituslistaltaKouluttajaltaKollegaltaMuualta

Psykologitoimisto Salo kerää erilaisiin koulutustapahtumiin ilmoittautuvien tiedot sähköiseen rekisteriin erillisellä suostumuksella laskutusta ja yhteydenpitoa varten. Erillisestä pyynnöstä luovutetaan koulutusrekisterissä olevalla häntä itseään koskevat tiedot. Koulutustapahtumien laskuttaja saa koulutettavan laskutustiedot (virallinen Psykologitoimisto Salon palkkaama tilintarkastustoimisto).
Hyväksyn

Yleiset koulutusehdot / Pilke-klinikka

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia (ei peruutusmahdollisuutta)
  • Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtuman alkua. Tarkka laskutusosoite (tai verkkolaskutusosoite) on ilmoitettava.
  • Kurssimateriaalit toimitetaan pääsääntöisesti ennen kurssia ilmoittautujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
  • Kurssin alkamis- ja lopumisajat on ilmoitettu koulutusesitteessä. Mikäli niihin tulee muutoksia, ilmoitetaan niistä suoraan koulutettavalle koulutusmateriaalien toimituksen yhteydessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista tai osallistumisesta, otathan yhteyttä meihin. Kiitos!